Header Ads

OTKRIVENO Jokić ima ritual pred svaki meč koji Denver igra kod kuće, da li je on tajna odličnih igara?

Foto: Tanjug/AP Nikola Jokić

Dok Jokić briljira na NBA parketima, mnogi se pitaju šta bi to mogla da bude tajna njegovih dobrih igara. Američki mediji, tačnije oni iz Denvera, otkrivaju da srpski centar uoči svakog meča u Koloradu ima ritual, koji mu očigledno pomaže da se izbori sa pritiskom i velikim očekivanjima.

Naime, pred svaku utakmicu koju Nagetsi igraju na svom terenu Nikola Jokić igra stoni tenis sa dugogodišnjim tim menadžerom Sparkijem Gonzalesom, što ga očigledno opušta, ali mu i donosi koncentraciju uoči duela sa najboljim centrima u NBA ligi.

- Otkriću vam jednu tajnu. Otkad sam došao u Denver, pre otprilike dve i po godine, pred svaki meč kod kuće igram stoni tenis sa Sparkijem. Redovno ga pobeđujem, a on je mene u samo nekoliko navrata uspeo da nadmudri. Ipak, mislim da Sparki i ja ne možemo da se poredimo, nije on toliko dobar - rekao je Jokić za "BSN Denver".

Foto: Tanjug/AP

Njih dvojica redovno odmeravaju snage u stonom tenisu, i to u prostoriji koja se nalazi nedaleko svlačionice. Ako utakmica počinje u sedam sati po lokalnom vremenu, oni tri sata ranije zakazuju okršaj, posle čega se Jokić sprema za utakmicu. To je samo dokaz koliko dobra atmosfera vlada u redovima kluba iz Kolorada.

- Zaista je dobar. Ima dobar bekhend i forhend. Odlično servira i ne propušta priliku da smečuje kada mu vratite visoku loptu - rekao je Gonzales.

(Milan Zarić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.