Header Ads

TRANSFERI UŽIVO Boaći "beži" Čelsiju, Murinjo napušta Junajted?

Foto: Marko Metlas / RAS Srbija Ričmond Boaći

10.03 - Ričmond Boaći je želja Čelsijevog menadžera Antonija Kontea, koji bi rado da angažuje Zvezdinog napadača, ali on nije jedini. U sredu smo vam javili da je i Ren voljan da kupi ovog fudbalera iz Gane, i to za sedam miliona evra, što je milion manje nego ono na šta je lider srpske Superlige spreman da pristane, a u trku se izgleda ponovo uključio i Dinamo iz Kijeva i, kako ukrajinski mediji javljaju, "konkurenciju predstavlja i jedan kineski klub".

Foto: Peter Powell / EPA; Žoze Murinjo

10.02 - Britanski tabloid "Dejli mejl" donosi pod oznakom "Ekskluzivno" priču da Žoze Murinjo polako ali sigurno priprema svoj odlazak iz Mančester junajteda, i to na kraju ove sezone. Uz tvrdnju da ga je uhvatio "sindorm treće sezone" (po kome treneri osete prezacisećenje posle dve uvodne godine u novoj radnoj sredini), ovaj tabloid iznosi nekoliko detalja po kojima je "jasno da se Portugalac oprašta". Tako, na primer, sve češće odlazi iz Mančestera u svoju londonsku kuću, igračima daje duže odmore nego obično, koristi privatan avion za putovanja na relaciji Mančester - London, a o tome ne obaveštava upravu kluba, koja misli da je on sve u gradu u kome radi, a i suprugu Matildu nikako da dovede u mesto u kome vodi ekipu sa "teatra snova", već je ona u Londonu, iako su im deca odrasla i odselila se. Uz to, Junajted i pored ogromnih novčanih sredstava za transfere, nije konkurentan gradskom rivalu Sitiju, pa se čak ide dotle da ne postoje samo tvrdnje da će napustiti mančesterski klub, sa čijom upravom u poslednje vreme nije u najboljim odnosima, već da je "on idealan za rad u nečemu nalik onome što je postao Pari Sen Žermen". "Uostalom, može i vozom do tamo da ode", završava se pomenuti članak.

10.01 - Prethodni dan, sreda, je bio baš buran na fudbalskom tržištu u Evropi, a ako ste slučajno propustili sva ta zbivanja, podsetite se na njih klikom - OVDE.

10.00 - Dobar dan i dobrodošli na Bllicsportov blog uživo posvećen fudbalskim transferima!

(Darko Nikolić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.