Header Ads

Alimpijević: U ova pasja vremena, mnogo je teško stati na Zvezdinu stranu i podržati tim

KK Crvena zvezdaFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević je posle ubedljive pobede nad Cibonom (107:69) u poslednjem kolu ABA lige posebno bio zahvalan na podršci.

Dušan AlimpijevićFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Dušan Alimpijević

U hali "Aleksandar Nikolić" se okupilo nešto više od 2.000 gledalaca koji su mogli da uživaju u ubedljivoj partiji srpskog i regionalnog šampiona.

- Želim da se zahvalim ljudima koji su došli u dvoranu. Lepo je videti da imamo podršku bez obzira na to što je radni dan. U takvim momentima nam mnogo znači. U ova pasja vremena, mnogo je teško stati na ovu stranu i podržati tim, kada se laž ponavlja po stotinu puta ne bi li postala istina - poručio je Alimpijević.

Zvezda u četvrtak (18.45) dočekuje Valensiju u Evroligi, a 18. marta počinje polufinalnu seriju ABA plej-ofa sa Mornarom.

Dilan EnisFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Dilan Enis

- Probaćemo da energijom i pristupom zadobijemo poverenje navijača, jer u nedelju počinje plej-of ABA lige, koji je za nas najvažniji u sezoni. Utakmica sa Cibonom je u nekim segmentima bila veoma dobra, svidela mi se reakcija koju tim pokazuje u ovakvim situacijama.

Najbolji u pobedi crveno-belih bio je Dilan Enis sa 21 poenom, odnosno sedam pogođenih trojki bez promašaja.

- Bila je to sjajna utakmica za nas, igrali smo veoma dobro i odlično reagovali na poraz od Barselone. Sve počinje dobrom odbranom i ako se lopta dobro kreće u napadu, uvek će neko pogađati kao što sam ja ovaj put - naglasio je kanadski plej sa srpskim pasošem.

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Sve na jednom mestu

(Jelena Medić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.