Header Ads

Đukić: Svi hoće utakmicu života protiv nas i Zvezde

Miroslav ĐukićFoto: FK Partizan/Miroslav Todorović / Promo

Fudbaleri Partizana u nedelju od 18.30 gostuju Vojvodini u Novom Sadu u okviru četvrtog kola plej-ofa Superlige.

"U plej-ofu nema lakih protivnika. Vojvodina nije dobro počela, ali daće sve od sebe da popravi sliku protiv Partizana. Naše je da pobedimo, obezbedimo drugo mesto i čekamo kiks Zvezde", rekao je Đukić.

Miroslav ĐukićFoto: FK Partizan / Promo
Miroslav Đukić

Stateg još uvek aktuelnog šampiona je rekao da u Novom Sadu sigurno neće moći da računa na Vladimira Stojkovića i Leandrea Tavambu, dok će Armin Đerlek propustiti utakmicu zbog predostrožnosti usled povrede ligamenata. Đukić je rekao i da su Nemanja G. Miletić i Bojan Ostojić trenirali sa ekipom, dok Milana Mitrovića muči virus.

Kako navodi, svi klubovi u domaćem prvenstvu gledaju da odigraju što bolje protiv Zvezde i Partizana, budući da su te utakmice dobro praćene.

"Svi pokušavaju da odigraju utakmicu života protiv dva najveća srpska kluba i na taj način žele da skrenu pažnju na sebe", naveo je trener crno-belih.

On je rekao da je revanš meč polufinala Kupa Srbije protiv Čukaričkog daleko najvažnija utakmica ove sezone za njegovu ekipu, ali da to ne znači da bi ostale mečeve trebalo obezvredniti.

"Partizan uvek ima obavezu da igra dobro, igrači se bore za status i teže stvaranju pobedničkog mentaliteta, a ne oscilacijama u igri. Mi uvek težimo maksimumu, a tako će biti i protiv Vojvodine", poručio je Đukić.

Sve na jednom mestu

(Tanjug)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.