Header Ads

UŽIVO Crno-beli traže pobedu da Zvezda ne bude šampion, Partizan - Radnički 0:0

FK Partizan, FK ČukaričkiFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Fudbaleri Partizana u trećem kolu plej-ofa Superlige dočekuju niški Radnički i taj meč iz Humske možete pratiti uz Blicsport.

Crno-beli moraju da pobede kako bi odložili promociju Crvene zvezde u novog šampiona, jer bi večiti rival bez obzira na rezultat u Humskoj osvojio titulu u subotu trijumfom u Kruševcu.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Ako izabranici Miroslava Đukića izgube, titula matematički već ovog četvrtka ide na Marakanu. Partizan ima probleme i sa povredama, pa golmana Stojkovića menja Jovičić, dok je Jevtović na mestu štopera jer su odsutni Mitrović i Ostojić.

Još uvek aktuelni prvak se više okreće polufinalu Kupa i revanšu sa Čukaričkim 9. maja (posle 4:2 na Banovom brdu), a računajući sva tamičenja poslednji put je poražen na svom terenu 28. septembra prošle godine u Ligi Evrope od kijevskog Dinama (2:3) i vezao je 14 mečeva bez neuspeha.

PRVO POLUVREME U TOKU Partizan - Radnički Niš 0:0

Stadion: Partizan. Sudija: Sudija: Dalibor Manojlović (Knjaževac).

Partizan: Jovičić - N.R. Miletić, Marković, Jevtović, Antonov - Tošić, Zdjelar, Pantić, Đerlek - Ivanović, Ožegović.

Radnički Niš: Šaranov - Aksentijević, Petrović, Simunović, N. Stanković - Mićić, Lalatović - Mrkić, Sl. Stojanović, Babić - Pavkov.

Odmah su crno-beli krenuli sa ofanzivom, Zoran Tošić i Đerlek su razmenili dupli pas u četvrtom minutu i ovaj drugi je iskosa sa leve strane šutirao pravo u Bojana Šaranova.

Sve na jednom mestu

(Veljko Ivanović/N.T.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.