Header Ads

ČERUPANJE VELIKANA Real se pojačava iz Barse, Junajteda i Juventusa

FK Real Madrid, FK Bajern MinhenFoto: Tanjug/AP

Predsednik Real Madrida Florentino Perez pripremio je 200 miliona evra za pojačanja, jer planira da dovede igrače iz Barselone, Mančester junajteda i Juventusa.

"Kraljevski klub" ove godine ide u reorganizaciju, bez obzira na ishod finala Lige šampiona, koje će Madriđani igrati protiv Liverpula.

Poznato je da Samjuel Umtiti nije baš zadovoljan statusom u Barseloni, te su najveći rivali Katalonaca spremni da plate 60 miliona evra, koliko iznosi izlazna klauzula ovog defanzivca.

Samjuel UmtitiFoto: Andreu Dalmau / EPA;
Samjuel Umtiti

Da će ovo leto biti vrelo u Madridu govori sama činjenica da je uspešnom madridskom biznismenu i dalje meta David de Hea. Kako navode pojedini španski mediji, uprava koja predvodi klub sa Bernabeua, spremna je da za sjajnog golmana izdvoji 80 miliona evra.

Preostalih 60, od pomenutih 200 miliona, planirano je za dovođenje Miralema Pjanića, momka koji se svojim fantastičnim partijama nametnuo mnogim klubovima, ali oni nisu u finansijskom stanju da realizuju taj transfer iz Juventusa. Madriđani jesu.

Nema sumnje da će biti tektonskih poremećaja u svetu fudbala ovog leta, a nesporno je da će se za ove transfere, pored Pereza, u velikoj meri pitati i prva zvezda Reala – Kristijano Ronaldo.

Sve na jednom mestu

(Predrag Đukanović)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.