Header Ads

VEČERNJA VIKEND POSLASTICA Evo kada počinje veliki Đoković povratak

Novak ĐokovićFoto: Tanjug/AP

Organizatori turnira u Indijan Velsu, na kome Novak Đoković započinje svoj povratak tenisu posle hirurške intervencije na laktu, praveći raspored i svrstavajući našeg asa na spisak onih koji će drugog dana vikenda na teren - odabrali su maltene idealan termin za teniske sladokusce u Srbiji.

Novak ĐokovićFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Naime, Đoković će meč protiv Japanca Tara Danijela početi oko 21 sat po srednjeevropskom vremenu.

U "pustinji" program počinje u 11 časova po lokalnom, odnosno 20 po srednjeevropskom, a na terenu broj 1 najpre igraju Petra Kvitova i Amanda Anisimova.

Kako je Noletov meč drugi po redu, a Čehinja kao deveti nosilac važi za apsolutnog favorita protiv Amerikanke koja je na turniru zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora, za očekivati je da će već oko devet uveče, najkasnije do pola deset, na terenu biti Đoković i njegov rival.

Taro Danijel je, inače, 109. na ATP listi i, kao što smo vam već javili, odrastao je voleći rok muziku, ali i jednog od najvećih Đokovićevih rivala.

Naš i japanski teniser koji će se nadmetati u drugom kolu (Nole je bio slobodan u prvom) dosad se nisu sastajali u takmičarskim mečevima, a pobednika u trećem kolu čeka bolji iz duela Kei Nišikori - Leonardo Majer, koji će oko 22.30 na teren broj tri.

"Vaš čovek se vraća"

Novak Đoković

Otprilike sat vremena kasnije, nešto pre ponoći po srednjeevropskom vremenu, Filip Krajinović će, posle ostvarene pobede u pojedinačnoj konkurenciji, nastupiti u dublu. On će u tandemu sa Damirom Džumhurom iz Bosne i Hercegovine igrati protiv francuskog para Pjer-Igo Erber - Nikola Mau.

Sve na jednom mestu

(Darko Nikolić)

Izvor: Blic Tenis
Омогућава Blogger.