Header Ads

Nikola Jokić pokazuje Srbiji kako da tripl-dablom postane deo košarkaške istorije

košarka - raznoFoto: Promo

U utakmici protiv Portland Trejlblejzersa, Nikola Jokić zabeležio je 10. tripl-dabl u sezoni, ali imajući u vidu činjenicu da su Džokerove univerzalne košarkaške veštine odavno postale svakodnevna tema američkih košarkaških medija, niko od navijača nije bio previše iznenađen.

Vilson Čendler, jedan od Jokićevih saigrača, nedavno je objasnio to na najbolji način: Sve što on uradi je neverovatno. Ali to se u principu i očekuje od njega.

Nikola JokićFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

I zaista, srpski centar pruža seznacionalne partije ove sezone, ređajući tripl-dabl utakmice kao na traci. Ne samo da je postao prvi visoki igrač, nakon legendarnog Vilta Čemberlena, koji je sakupio sedam ili više ovih neverovatnih učinaka u jednoj sezoni, nego je i ponosni vlasnik najbrže zabeleženog tripl-dabla u istoriji NBA lige, koji je ostvario ranije ove sezone u utakmici protiv Milvoki Baksa, nakon svega 14 minuta i 33 sekunde igre.

S obzirom na to da je preostala još jedna utakmica do kraja ligaškog dela sezone, srpski igrač ima realnu šansu da dodatno učvrsti poziciju u košarkaškim analima.

Foto: Promo

Prateći primer Nikole Jokića, ljubitelji košarke u Srbiji pripremaju se da ostave trag u rubrici tripl-dabl učinaka učestvovanjem u Totalovoj nagradnoj igri pod nazivom Tripl-dabl za finale. Tri najsrećnija učesnika odvojiće po dve karte za fajnal for Evrolige (otud i naziv nagradne igre), koji će se održati od 18. do 20. maja u beogradskoj Areni, jednom od najspektakularnijih sportskih objekata u Evropi! Ova nagradna igra, koja donosi još 880 drugih nagrada, biće aktivna u periodu između 10. aprila i 1. maja i sve što treba da uradite kako biste učestvovali, jeste da kupite jednu kanticu Total ili Elf motornog ulja od 4 ili 5 litara, sačuvate račun i fotografišete ga tako da svi podaci na njemu budu jasno vidljivi, popunite formu na veb-sajtu tripldabl.rs i pošaljete fotografiju računa.

Foto: Promo

Kao jedini direktni predstavnik najeminentnijih svetskih proizvođača ulja u Srbiji, Total je uvek negovao odnos sa svojim potrošačima kroz kontinuiranu podršku, kako u vidu bogate ponude proizvoda i usluga, tako i u vidu korisnih saveta na veb-sajtu i društvenim mrežama, a sve kao znak zahvalnosti za lojalnost koju su ljudi u Srbiji pokazali prema ovoj kompaniji. Upravo zbog toga, ukoliko ste istinski ljubitelj igre pod obručima i ne želite da propustite šansu da se takmičite za mesto na najvećem košarkaškom događaju u Evropi, koji se pritom održava u glavnom gradu naše zemlje, iskoristite ovu priliku, kao i prednost domaćeg terena, da ostvarite istorijski tripl-dabl!

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.