Header Ads

UŽIVO Završnica Lige šampiona, Kolarov na Mesija, "građani" bi čudo, Roma - Barselona, Siti - Liverpul

FK Barselona, RomaFoto: Alejandro Garcia / EPA;

Ovog utorka biće poznati prvi učesnici polufinala Lige šampiona nakon što se okončaju revanši između Mančester sitija i Liverpula, odnosno Rome i Barselone. Sva dešavanja sa ovih utakmica možete da pratite uz Blicsport.

20.06 - Uprkos ubedljivom trijumfu na "Nou Kampu", trener Barselone Ernesto Valverde nije hteo ništa da rizikuje. Na teren "Olimpika" izveo je najjači sastav, koji čine: Ter Štege, Semedo, Pike, Umtiti, Alba, Rakitić, Buskets, Roberto, Inijesta, Mesi i Suarez.

20.04 - Kapiten "orlova" će imati veoma težak zadatak, jer mora da zaustavi Lionela Mesija i ostale mađioničare iz Barse. Inače, Kolarov će biti adut trenera "vučice", a pored njega Kataloncima će se suprotstaviti još: Alison, Žezus, Facio, Manolas, Florenci, De Rosi, Najngolan, Strotman, Džeko i Šik.

19.59 - Mančester siti traži čudo u revanšu protiv Liverpula, pošto mora da nadoknadi minus od tri gola iz prvog meča (0:3). U sličnoj situaciji je i Roma našeg Aleksandra Kolarova, koja mora da stigne prednost Barselone od 4:1.

19.57 - Dobro veče i dobro nam došli na novi blog posvećen čettvrtfinalnim mečevima Lige šampiona!

Sve na jednom mestu

(Milan Zarić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.