Header Ads

CEO SVET HVALI SALAHA, A KLOP GA KRITIKUJE "Ne želim da ga gledam kako folira!"

Mohamed SalahFoto: Tanjug/AP

Fudbaler koji je ove sezone postigao najviše golova u Premijer ligi (31), Mohamed Salah, navukao je na sebe gnev trenera, Jirgena Klopa, nakon pada posle duela sa Gerijem Kejhilom u meču protiv Čelsija.

Slavni Nemac smatra da se nekadašnje klupske kolege loše ponašaju prema Egipćaninu:

- Salah je igrao drugi put u pet dana protiv bivših saigrača. Bilo je isto kao protiv Rome, pre utakmice mu priđu, pozdrave ga, pa ga zagrle. Ali onda tokom utakmice... Ridiger je odradio isti posao kao Rimljani, nije ga štedeo ni malo - rekao je trener Liverpula.

Mohamed Salah (u sredini) na meču sa ČelsijemFoto: Tanjug/AP
Mohamed Salah (u sredini) na meču sa Čelsijem

Međutim, Klopu se nije dopalo ni simuliranje njegovog fudbalera:

- Odglumio je prekršaj, zar ne? Ili je barem čekao kontakt, nisam ni sam siguran, ali u svakom slučaju to je nešto što ne želim da vidim u timu, niti on to treba da radi. Nakon simuliranja, više nije dobio ni jedan prekršaj, čak i kada ga je bilo. To takođe nije u redu. Ali, tako je oduvek u fudbalu, mora da se nauči da se nosi sa tim - nezadovoljan je bio menadžer igrača sa "Enfilda".

Jirgen KlopFoto: Tanjug/AP
Jirgen Klop

Egipćanin već tri utakmice nije postigao pogodak, na šta je strateg Crvenih imao komentar:

- Mora da igra mnogo bolje. On može mnogo bolje i daće gol uskoro, u to sam siguran. Protiv Čelsija nije imao prostora, a nije bio ni raspoložen. I... To je sve - izjavio je Klop, uz nadu da će se njegov pulen vratiti u formu do utakmice protiv Reala u finalu Lige šampiona, koja je na programu 26. maja u Kijevu.

Sve na jednom mestu

(Ruža Hinić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.