Header Ads

NAOŠTRIO SE ZA MEGDAN SA ĐOKOVIĆEM Marej doneo važnu odluku o nastavku karijere

Endi MarejFoto: Tanjug/AP

Najbolji britanski teniser, Endi Marej, rešio je da pre vremena okonča ovu sezonu.

On je najavio da će u naredne dve sedmice nastupiti na turnirima u Šenženu i Pekingu, ali će tada završiti sa ovogodišnjim nastupima, što znači da preskače oktobarske masterse u Šangaju i Parizu.

Ne propustite:

Marej je u Fejsbuk obraćanju svojim navijačima rekao da želi da se posveti treninzima, kako bi u punoj formi dočekao Australijan open. A taj januarski grend slem biće i veliki cilj Novaka Đokovića, kako zbog prethodnih uspeha koje je imao u Melburnu, tako i zbog činjenice da je nedavno osvojio Vimbldon i US Open.

Endi MarejFoto: Tanjug/AP
Endi Marej

Sa druge strane, 31-godišnji teniser iz Škotske, koji je operisao kuk u januaru ove godine, igrao je samo devet mečeva u 2018. Sa Vimbldona se povukao, a u Njujorku je poražen u drugom kolu.

"Treba mi dug period treninga i povratka u formu kako bih se spremio napravi način za početak naredne sezone. Želim da se iznova nadmećem na najvećim turnirima. Poslednjih nekoliko meseci jesu bili pozitivni, osećam da sam napravio važne pomake posle operacije. Sa još jednim periodom rezervisanim isključivo za trening, još više ću napedovati", istakao je Endi Marej, trenutno 308. na ATP listi.

Sve na jednom mestu

(Darko Nikolić)

Izvor: Blic Tenis
Омогућава Blogger.