Header Ads

BOKA ŠAMPION KOPA LIBERTADORES, BEZ OBZIRA NA ISHOD MEČA SA RIVEROM! Tajni plan sa "Bombonjere" zgrozio sportsku javnost

FK Boka Juniors, FK River PlataFoto: EPA;

Konačno, revanš meč finala Kopa Libertadores između River Plate i Boke Juniors (prvi susret 2:2), biće odigran na "Santjago Bernabeu" u nedelju s početkom u 20.30.

Ipak, vrlo lako bi moglo da se dogodi to da Boka postane šampion Južne Amerike, bez obzira na ishod u Madridu, ako je verovati planu vrha tog kluba.

Navijači oba kluba ispred Foto: EPA;
Navijači oba kluba ispred "Santjago Bernabeua"

Kako bruje argentinski mediji, čelnici sa "Bombonjere" su rešili da nakon susreta svakako tuže najvećeg rivala Sudu za sportsku arbitražu (CAS), zbog napada na autobus sa igračima Boke u Buenos Ajresu, kada je sve odloženo, a pogotovo ako budu izgubili na terenu, čime bi mogli da preotmu pehar.

Podsetimo, tada je nekoliko fudbalera dobilo ozbiljnije povrede, odbijali su da izađu na teren "Monumentala" koji je bio prepun besnih navijača Rivera, a kompromis je postignut time što se meč igra u Madridu.

Foto: JUAN IGNACIO RONCORONI / EPA;

Iz Boke navodno tvrde da imaju dovoljno materijala kako bi u svakom slučaju pobedili na sudu River, ali, ako do toga zaista dođe, pitanje je ko će moći ikada da se "opere" iz tog kluba.

pročitajte i...

(A. B.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.