Header Ads

MOTIV VIŠE Zbog čega sve Ronaldo želi da trese mrežu Intera?

Kristijano RonaldoFoto: Alessandro di Marco / EPA;

U 15. kolu Serije A Juventus dočekuje Inter ovog petka od 20.30, a meč će biti veliki izazov za Kristijana Ronalda jer igra protiv druge najbolje odbrane u Italiji, posle one koja čini bedem "stare dame".

Iako je u prvih nekoliko utakmica delovalo da se Portugalac neće privići na fudbal na Apeninskom poluostrvu, Ronaldo je pokazao da je to samo bio period adaptacije, pa je posle 14 kola Serije A - najbolji strelac sa deset postignutih pogodaka. Odličan učinak začinio je sa još pet asistencija i pokazao da još uvek igra na vrhunskom nivou.

Najbolje kvote (18+)

Kvota da će Juventus savladati Inter, uz gol Kristijana Ronalda, je 2,70.

Portugalac je u velikoj meri doprineo da fudbal u Italiji bude u centru pažnje češće nego što je to bivao prethodnih godina, a ne bi tu dugo ostao, da Ronaldo nije u odličnoj formi. Javnost željno iščekuje svaki naredni meč "stare dame", ne bi li videla šta će najveća zvezda tog tima uraditi na njemu, a sada se sa druge strane terena nalazi Inter.

Kristijano RonaldoFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Gostujući tim je na 14 mečeva primio 12 golova i po tome je drugi najbolji u ligi, iza Juventusa, čija se mreža tresla osam puta. Ronaldo je gladan golova, želi iznova i iznova da se dokazuje, a to što nije osvojio Zlatnu loptu ove godine, koja je u ruke otišla Luki Modriću, biće samo dodatni motiv da Portugalac pokaže fudbalskoj javnosti da mu je pričinjena nepravda.

Možda bi gnev koji Portugalac drži u sebi, uz uvek prisutnu želju za pobedom, mogao da presudi Interu i obistini noćnu moru tima iz Milana - nekoliko golova Ronalda u njihovoj mreži i ubedljiva dominacija Juventusa u Italiji.

Pročitajte još:

(Predrag Đukanović)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.