Header Ads

Milojević u neverici posle prokockanih "+17", Zdovc nezadovoljan i pored pobede nad Megom

Foto: KK Mega Bemaks/Nikola Novaković / Promo Dejan Milojević

"Težak poraz. Imali smo sve u svojim rukama, vođstvo od 17 poena razlike, ali nismo se snašli na njihovu nisku petorku. Pokušali smo da odgovorimo takođe niskom petorkom, ali nismo dobro branili igru jedan na jedan. Lako smo primali koševe, ispustili smo prednost i ušli u neizvesnu završnicu u kojoj je Cedevita imala malo više sreće i zasluženo slavila. Idemo dalje, sledeći meč igramo sa MZT-om koji moramo da pobedimo", rekao je Milojević za klupski sajt.

Njegov kolega sa klupe zagrebačkog tima, Jure Zdovc, istakao je da nije zadovoljan igrom svojh igrača, kojima je čestitao na trijumfu, ne i na igri u većem delu utakmice:

„Čestitam mojim momcima na pobedi. Dobro smo se pripremili za ovu utakmicu, jer smo morali da trijumfujemo. Sa Megom smo imali jednu tešku epizodu i na Superkupu u Baru, i ta utakmica je bila čudna i na kraju smo se jedva izvukli. Evidentno je da smo u prvom poluvremenu bolje funkcionisali u odbrani, ali u napadu se nismo razigrali. Jer, kada spustimo loptu, teško nalazimo rešenja. U drugom poluvremenu nismo kontrolisali napad, nismo imali rešenja, bile su slabe blokade, slab pas, a prisutan je bio i egoizam. Bili smo u teškom položaju. Na kraju smo taktički našli rešenje sa niskom petorkom, raširili smo ih i znao sam da ako ubacimo neku trojku da će nas krenuti. Dobar napad je podigao našu odbranu, spustili smo se u stav, ali daleko od toga da sam zadovoljan. Imamo problema u igri jedan na jedan, ali uspeli smo da izvučemo ovu utakmicu. Mega je mlada i neiskusna ekipa i zahvaljujući tome smo nekako našli put do pobede. Ne mogu biti zadovoljan, daleko od toga, ali igra će se brzo zaboraviti, pobeda ostaje“, rekao je Zdovc, a prenosi zvaničan sajt regionalnog nadmetanja.

(B. O.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.