Header Ads

EVROLIGA ZA KOŠARKAŠICE Fenerbahče dobio, Ana Dabović nije igrala zbog povrede ramena

Foto: fenerbahce.org / Promo Ana Dabović

Reprezentativka Srbije je do ove utakmice bila u odličnoj formi, pružala je briljantne partije u kontinuitetu, ali ju je samo malo usporila povreda. Ana Dabović ima problema sa ramenom, koju dugo vuče i morala je da napravi pauzu kako ne bi ništa rizikovala.

To se malo odrazilo na partiju tima iz Istanbula, koji je imao prednost tokom većeg dela meča, ali je do trijumfa morao da dođe tek nakon produžetaka. Ipak, uspeo je da slavi turski klub, i to bez najbolje igračice, koja je na mnogo evroligaških mečeva bila najbolji pojedinac Fenerbahčea.

Njen povratak na teren i sjajne partije očekuju se već u narednom kolu, kada će Fener pokušati da nastavi seriju pobeda.

Košarkašice Visle su u ovom kolu na svom terenu uspele da savladaju favorizovanu Avenidu sa 52:48, a dobru rolu je imala Tamara Radočaj. Ona je za 16 minuta na terenu postigla tri poena i imala je četiri asistencije.

Manje uspeha je imao Galatasaraj, koji sa klupe predvodi selektor Srbije Marina Maljković. Turski tim će želeti što pre da zaboravi ovu rundu Evrolige, pošto je na svom terenu poražen od Burža sa 61:79.

(Milan Zarić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.