Header Ads

TRANSFERI UŽIVO Mesi šokirao navijače Barse, Čelsi diže ponudu za Boaćija, Partizan dovodi pet pojačanja

Foto: Promo

10.38 - Lionel Mesi bi mogao da napusti Barselonu za džabe i to ako se desi upravo ono što najveći deo navijača tog kluba priželjkuje - da Katalonija proglasi nezavisnost od Španije. Upravo su otkriveni detalji iz njegovog nedavno potpisanog ugovora, a više o tome vas čeka OVDE.

10.19 - Siniša Mihajlović je dobio otkaz u Torinu, posle čega su ga tokom noći u hotelu posetili najbolji fudbaleri tog kluba, među njima i Adem Ljajić. Bilo je tada i suza na oproštaju, a ako ste propustili - evo kako je predsednik FK Torino obrazložio odluku da prvi put posle šest godina otpusti trenera usred sezone.

Foto: Tanjug/AP Žoze Murinjo

10.11 - Podsetimo, prethodni dan prelaznog roka obeležila je, pored ostalih, i informacija da Žoze Murinjo napušta Mančester junajted, a njegov emotivni govor na tu temu možete videti - OVDE.

Foto: Uroš Arsić / RAS Srbija Ričmond Boaći

10.05 - Kako prolaze uvodni dani zimskog prelaznog roka, tako je sve više zainteresovanih klubova za Zvezdinog golgetera Ričmonda Boaćija. Posle Rena i kijevskog Dinama, konkurenciju Čelsiju pravi i Zulte Varegem, koji je obnovio interesovanje nakon što je iz finansijskih razloga odustao od njegove kupovine prošlog leta. Tada je, kako navodi belgijski "Fudbal magazin", sadašnji Zvezdin napadač tražio platu od 750.000 evra neto, odnosno 1,3 miliona pre odbijanja poreza, a Varegem to nije mogao da priušti. Sa druge strane, mediji u Gani, Boaćijevoj domovini, javljaju da je porast interesovanja za špica koji je u jesenjem delu sezone dao 23 gola na 28 odigranih mečeva, doprineo da Antonio Konte i uprava Čelsija razmisle o podizanju svoje prvobitne ponude sa osam na deset miliona evra.

Foto: M. Metlaš / RAS Srbija

10.03 - Fudbalski klub Partizan sa velikim ambicijama ulazi u drugi deo sezone, ne samo zbog izborenog "evropskog proleća". Pet pojačanja moglo bi u danima koji su pred nama da stignu u crno-beli tabor, a o tome, kao i o statusu Vladimira Stojkovića, razgovarali smo sa sportskim direktorom srpskog šampiona, Ivicom Ilievom. Taj detaljni intervju vas čeka - OVDE.

10.01 - Prethodni dan, sreda, je bio baš buran na fudbalskom tržištu u Evropi, od otkaza Mihajloviću, novog radnog mesta Prosinečkog do priče o Murinjovom napuštanju Junajteda. Ako ste slučajno propustili sva ta zbivanja, podsetite se na njih klikom - OVDE.

10.00 - Dobar dan i dobrodošli na Bllicsportov blog uživo posvećen fudbalskim transferima!

(Darko Nikolić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.