Header Ads

Ana sa bebom stigla kući i pogledajte kako je uredila sobu za sina Luku

ana ivanovićFoto: Ana Ivanović / Instagram

Naša teniserka Ana Ivanović se porodila i na svet donela sina Luku. Lepa Srpkinja nije provela mnogo vremena u bolnici pa je već sa prinovom stigla u porodični dom.

Foto: Instagram

Odmah je želela svoju sreću da podeli sa pratiocima na društvenoj mreži "Instagram" na kojoj je objavila fotografiju uređene sobe svog mezimca. Ono što ju je dočekalo u domu koji deli sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom bila je soba puna igračaka i poseban natpis na zidu.

"Dobro došao, dečače", pisalo je na zidu, a sve je podređeno plavoj boji koja je, uglavnom, karakteristična za dečake. Ubrzo je fotografiju na istoj mreži objavio i Bastijan.

"Dobro došao, dečače na ovaj svet. Tako smo srećni", poručio je nemački fudbaler.

On je objavio sliku stopala svog naslednika, a u istim kadru su i on i njegova supruga koji brinu o Luki. Zbog čega su se odlučili na takvo ime i koje moćno značenje ima ime Luka, saznajte OVDE.

VIDEO: Ana i Bastijan u Beogradu

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Izvor: Blic Tenis
Омогућава Blogger.