Header Ads

"DELIJE" GA DOČEKALE OVACIJAMA Kešelj posle trojki: Dobre navike ne treba menjati

KK Crvena zvezda, KK MornarFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Košarkaši Crvene zvezde savladali su Mornar u prvom meču polufinala plej-ofa ABA lige sa 91:63 i tako su poveli sa 1:0 u pobedama. Prilika za plasman u finale je u nedelju, kada se u Baru igra revanš.

Marko Kešelj je pogodio dve trojkeFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Marko Kešelj je pogodio dve trojke

Na ovom meču minute u poslednjoj četvritni dobio je i ljubimac "delija" Marko Kešelj, čiji ulazak su navijači pozdravili sa velikim ovacijama.

- Zahvalio bi se publici koja je došla večeras u Pionir, znači nam svala podrška, pogotovu meni koji kad god dobijem priliku trudim se da je iskoristim na najbolji mogući način - rekao je Kešelj za Blicsport.

Šut je i dalje tu, što pokazuju i dve pogođene trojke.

- To je moja najjača odlika u igri, stare navike ne treba menjati, a još ako su one bile dobre... - nastavio je krilni igrač crveno-belih.

Slavlje crveno-belih posle trijumfa nad MornaromFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Slavlje crveno-belih posle trijumfa nad Mornarom

Za njega i Zvezdu sledi paklena sedmica od tri meča u sedam dana - protiv Panatinaikosa, Fenerbahčea i Mornara.

- Težak je raspored pred nama, imamo dosta putovanja. Ipak, znamo šta nam je prioritet, a to je ABA liga, ostajemo na nju fokusirani maksimalno, ali ipak hoćemo da probamo da slavimo još neki put u Evroligi - poručio je nekadašnji prvak Evrope sa Olimpijakosom.

Isti je rival za sedam dana, samo na gostovanju, crveno-belima bi mnogo značilo da se sve reši na tom meču.

- Moramo prvo da ispoštujemo Evroligu, a onda idemo u Bar da pokušamo da pobedimo i rešimo sve u toj utakmici. Oni se nisu snašli na našu agresivnost i ako budemo igrali kao u ovoj utakmici borbeno, čvrsto u odbrani, možemo da se nadamo trijumfu na gostujućem terenu - završio je Kešelj.

Podsetimo, Marko Kešelj je na terenu proveo pet minuta i za to vreme postigao je osam poena. Trojke je šutirao 2/3, a za dva poena 1/1.

Sve na jednom mestu

(Jelena Medić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.