Header Ads

JAČI OD BROJNIH PROBLEMA Košarkaši Prokuplja ređaju pobede

KK ProkupljeFoto: KK Prokuplje / Promo

Košarkaški klub Prokuplje ove sezone suočava se sa brojnim finansijskim problemima, ali ni to ne sprečava igrače da pružaju odlične partije. Tako su došli do treće uzastopne pobede, ovoga puta je savladana Sokobanja sa 83:77 u gostima.

Košarkaši ProkupljaFoto: Privatna arhiva
Košarkaši Prokuplja

Toplički junaci, čiji je "Blic" medijski sponzor, tako su zabeležili i 13. trijumf ove sezone u 21. kolu Prve regionalne lige - Istok i ako nastave sa kvalitetnim partijama, jasno je da će napredovati na tabeli. Trenutno su četvrti.

KK Prokuplje ove sezone vodi velike borbe sa brojnim problemima, pre svih onima finansijske prirode. Naime, iako ove sezone pruža veoma kvalitetne partije u ligi, to nije prepoznato od strane lokalne samouprave, pa ovaj klub nije dobio ni dinar iz gradskog budžeta.

Zato će uprava na čelu sa predsednikom Vuletom Vukovićem uz pomoć prijatelja morati da privede kraju sezonu, a košarkaši Prokuplja su pokazali da su jači od svih nedaća, pa redom ruše protivnike.

Koliko zaista dobro igraju toplički junaci, svedoči to što su u poslednja tri kola upisali isto toliko pobeda. U gostima je savladan Radan (80:74), zatim Jug Basket (95:78), dok je ovog vikenda pobeđena Sokobanja sa 83:77.

U velikom trijumfu na gostovanju istakli su se Terzić i Milenković sa po 23 poena. Igrači zaista zaslužuju dubok naklon zbog svega što rade ove sezone, a imaju priliku da nastave sjajan niz narednog vikenda, kada će dočekati ekipu Mladost Vesna iz Bele Palanke.

Sve na jednom mestu

(B. O.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.