Header Ads

OGLASILA SE ZVEZDA "Donald se oseća dobro, prve procene su da će moći normalno da nastavi sa treninzima"

Mičel DonaldFoto: M. Metlaš / RAS Srbija

Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da se kapiten Mičel Donald oseća dobro posle hitnog prijema u Klinički centar Srbije.

Milel DonaldFoto: Zoran Lončarević / RAS Srbija
Milel Donald

Podsetimo, kako je javio Sportski žurnal, Holanđaninu je pozlilo u petak, a prisebnost njegove supruge pomogla je da pravovremeno bude smešten u bolnicu, i to usled srčanih tegoba. Sam Donald je ovog utorka, kada je u javnost izašla informacija o pomenutim problemima, poslao ohrabrujuću poruku "delijama", a onda se oglasio i lider Superlige Srbije:

"Povodom informacija koje su se pojavile u vezi zdravstvenog stanja našeg prvotimca Mičela Donalda, Crvena zvezda želi da poruči javnosti da se Donald oseća dobro, da ne postoje ozbiljni zdravstveni problemi već da je reč o preventivnim ispitivanjima. Očekujemo da Donald bude uskoro otpušten sa ispitivanja, a prve procene su da će moći normalno da nastavi sa treninzima", navodi se u saopštenju crveno-belih.

POdsetimo, Mičel Donald je rođen 10. decembra 1988, prošao je fudbalske škole Bijlmera, Zeburgije i slavnog Ajaksa, dok je u Zvezdi od 28. januara 2016, sa važećim ugovorom do kraja ove sezone. A kada je o ovoj sezoni reč, u njoj je odigrao 34 utakmic

Sve na jednom mestu

(Darko Nikolić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.