Header Ads

OSTVARILA SE U ULOZI MAJKE Ana Ivanović: Ne bih volela da sin krene mojim putem!

Ana Ivanovic knjigaFoto: Instagram

Nekadašnja srpska teniserka danas je na svet donela naslednika, koji je dobio ime Luka, a svetski mediji ne prestaju da izveštavaju o detaljima porođaja, kom je prisustvovao Anin suprug, fudbaler Bastijan Švajnštajger. Poznati par je presrećan zbog bebinog dolaska, kako izvori navode, a odavno su priželjkivali prinovu.

Foto: Instagram

Ana i Bastijan su rano jutros postali roditelji, a zašto se njihov sin zove Luka saznajte OVDE. Ivanovićeva već par godina javno priča o želji za potomcima, a konačno je dočekala da ugleda naslednika, kom se jako radovala.

Foto: bastianschweinsteiger / Instagram

- Volela bih da ne dođemo u situaciju da moje dete poželi da uzme reket u svoje ruke, da se zainteresuje za tenis - izjavila je bivša teniserka, objasnivši potom zbog čega ne bi volela da sin krene njenim stopama.

Foto: Instagram

- Život tenisera je težak, jer vam ne dozvoljava da imate normalno detinjstvo. Karijera je naporna i teška - dodala je Ana jednom prilikom, pa zaključila: - Kada sam počinjala profesionalnu karijeru, majka je stalno putovala sa mnom, otac je ostajao sa bratom, pa je porodica često bila razdvojena.

Mali Luka će živeti u luksuznom penthausu sa Anom i Bastijanom, a kako izgleda njihov velelepni dom pogledajte klikom OVDE.

VIDEO: Ana Ivanović na beogradskom aerodromu

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Izvor: Blic Tenis
Омогућава Blogger.