Header Ads

Predstavnici Odbojkaškog saveza Srbije posetili Zrenjanin

OSSFoto: Odbojkaški savez Srbije / Promo

Generalni sekretar Odbojkaškog saveza Srbije Ivan Knežević i tehnički direktor OSS Dragutin Ćuk posetili su Zrenjanin povodom organizacije turnira druge runde kvalifikacija za 26. Evropsko prvenstvo 2018. u konkurenciji juniorki i juniora, koji će se biti održan u Kristalnoj dvorani od 26. do 28. aprila.

Foto: Odbojkaški savez Srbije / Promo

Gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, njegov pomoćnik Dragan Ćapin i predsednik Sportskog saveza Zrenjanina Rajko Petrović ugostili su predstavnike Odbojkaškog saveza Srbije, kao i Vladimira Bateza, sekretara za sport i omladinu AP Vojvodine, i Sinišu Jasnića, predsednika Univerzitetskog sportskog saveza Srbije.

Na sastanku je razgovarano o organizaciji turnira koji će se odigrati krajem aprila, ali i o organizaciji Evropskog univerzitetskog prvenstva u odbojci 2019, koje će se odigrati u Zrenjaninu.

U konkurenciji juniorki, na turniru u Kristalnoj dvorani u A grupi igraće Srbija, Holandija, Mađarska i Danska, a u F grupi u kod juniora pored naše selekcije naći će se još Portugal i Norveška. Plasman na EP izboriće samo pobednici grupa.

Evropsko prvenstvo u konkurenciji juniorki (do 19 godina) odigraće se od 1. do 9.septembra u Albaniji, a mesta odigravanja će naknadno biti određena, dok će se kontinentalni šampionat za juniore organizovati u Holandiji (Hag i Ejde) i Belgiji (Kortrajk) od 14. do 22. jula.

Sve na jednom mestu

(Odbojkaški savez Srbije)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.