Header Ads

PROBLEMI ZA KRSTAJIĆA Sergej povređen, zameniće ga Maksimović

Fudbalska reprezentacija SrbijeFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije ima velikih problema sa povređenim igračima pred prijateljske mečeve sa Marokom i Nigerijom. Najveći nedostatak svakako će biti neigranje Sergeja Milinković-Savića, koji je došao na okupljanje, ali neće moći da nastupi na kontrolnim utakmicama.

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

As Lacija je povredio mišić, zbog čega nije mogao da igra u Ligi Evrope za Rimljane protiv Dinama iz Kijeva, kao ni u prvenstvu protiv Bolonje. Ipak, došao je na okupljanje, no neće se staviti na raspolaganje selektoru Krstajiću.

Aleksandar Kolarov, Mladen Krstajić i Nemanja MatićFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Aleksandar Kolarov, Mladen Krstajić i Nemanja Matić

Strateg "orlova" je zbog toga u nacionalni tim pozvao vezistu Valensije Nemanju Maksimovića, bivšeg omladinskog svetskog šamiona. Međutim, Sergejeva povreda nije jedini problem za stručni štab Srbije.

- Luka Milivojević ima problema sa zadnjom ložom, Veljković će se prilključiti treninzima u sredu, dok je Vujadin Savić teže povređen - otkrio je Krstajić.

Sve na jednom mestu

(Veljko Ivanović)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.