Header Ads

PROBLEMI ZA ZVEZDU Kraj sezone za Dangubića

Nemanja DangubićFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Za košarkaše Crvene zvezde startuje ključni deo sezone. Tim sa Malog Kalemegdana u nedelju (19 sati) igra prvi meč polufinala plej-ofa ABA lige protiv Mornara i biće oslabljen neigranjem Nemanje Dangubića.

Nemanja DangubićFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Nemanja Dangubić

Krilni igrač neće biti izgubljen samo za prvi meč sa Baranima, već do kraja sezone. To je poručio trener crveno-belih Dušan Alimpijević.

- Nemanja Dangubić najverovatnije je završio sezonu, što je još jedan razlog da dobijemo podršku i da zajedničkim snagama osvojimo ABA ligu. A svi znamo višestruki značaj osvajanja ovog takmičenja. Dangubić je bio u Minhenu, postoji problem sa kolenom koji traje više sezona. On se produžavao i svi smo bili za to da je zdravlje igrača najvažnije - rekao je Alimpijević.

Dejan Davidovac i Dušan AlimpijevićFoto: Nebojša Todorović / RAS Srbija
Dejan Davidovac i Dušan Alimpijević

Strateg crveno-belih ističe da niko u klubu nije hteo da rizikuje i da krilnog igrača izlaže naporima.

- Ne treba da se ulazi u preterani rizik, najvažnije da postoji rešenje za njegovu povredu. Čvrsto sam sebi obećao otkako se bavim ovim poslom da nemam nameru da pravim veliku stvar od nedostatka nekog igrača, svi koji su tu mogu uspešno da zamene bilo koga. Siguran sam da će rešiti to i da je njemu najteže. Problem zahteva više vremena i drugačiji metod oporavka - zaključio je šef stručnog štaba srpskog i regionalnog prvaka.

Sve na jednom mestu

(Nebojša Todorović)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.