Header Ads

BEZ PREMCA Odbojkašice Vizure peti put zaredom šampionke Srbije!

ŽOK VizuraFoto: OSS / Promo

Odbojkašice Vizure su pokazale da su bez premca u Srbiji, pošto su petu godinu zaredom šampionke države! "Ajkulice" su odbranile tron pobedom nad Crvenom zvezdom od 3:0 u finalnoj seriji.

Nove-stare prvakinje Srbije su jače od konkurentskih ekipa, što su samo dokazale i u borbi za trofej. Zabeležile su sva tri trijumfa nad Zvezdom, a u poslednjem finalnom meču je bilo 3:0 (25:18, 25:29, 25:20).

Slavlje odbojkašica VizureFoto: Privatna arhiva
Slavlje odbojkašica Vizure

Vizura je oba puta slavila na svom terenu u Rumi, pa se očekivao odgovor crveno-belih u "Šumicama". Ali, reakcija je izostala. Gošće su sva tri seta ubedljivo dobile i poptuno su zasluženo ostale na tronu u Srbiji.

Nijedan deo igre nije doneo neku preteranu neizvesnost, pošto su "ajkulice" od početka do kraja imale prednost, koju su znale da zadrže i tako su odbranile titulu šampiona Srbije.

Koliko je klub iz Rume dominantan u našoj zemlji, svedoči to što je od 2014. godine na vrhu. U tom periodu je dva puta bio bolji u finalima od Crvene zvezde i Jedinstva iz Stare Pazove, dok je jednom nadigrao Spartak. Zahvaljujući novoj tituli, Vizura će i naredne godine biti predstavnik Srbije u Ligi šampiona.

Sve na jednom mestu

(Milan Zarić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.