Header Ads

CRVENO-BELI DAN Zvezda igra za titulu u Lazarevom gradu /FOTO/

FK Crvena zvezdaFoto: FK Crvena zvezda / Promo

Fudbaleri Crvene zvezde u nedelju od 16 sati igraju meč sa Napretkom u Kruševcu, a eventualnim trijumfom tim Vladana Milojevića će i zvanično osvojiti šampionat Srbije.

U slučaju da se sve odvije kako "delije" priželjkuju, klub sa "Marakane" postaće po 28. put najbolja ekipa prvenstva.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Iako ima još četiri utakmice do kraja nadmetanja, crveno-beli bi sa tri boda u "Lazarevom gradu" matematički obezbedili pehar, jer je u ovom trenutku prednost nad Partizanom čak devet bodova. Ako tih "+9" ostane pred tri završne runde, crno-beli ne mogu da prestignu najvećeg rivala jer ekipa trenera Vladana Milojevića ima bolji učinak u međusobnim duelima.

Ono što pravi problem Milojeviću i igračima Zvezde, jeste činjenica da je Napredak jedini klub koji nisu uspeli da savladaju u ovoj sezoni Superlige.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Za goste iz Beograda neće sigurno igrati Nenad Milijaš i Milan Rodić, zbog parnih kartona, odnosno isključenja na duelu sa Čukaričkim.

Ukoliko Crvena zvezda trijumfuje, preteći će Partizan po broju titula, jer su naša dva najveća kluba do sada po 27 puta dizala pehar namenjen najboljem timu lige, a crno-beli su poslednji osvajači.

Videćemo da li će se to promeniti u Kruševcu, ili će ipak slavlje biti "pomereno" za naredno kolo kada Zvezda dočekuje Spartak iz Subotice.

Sve na jednom mestu

(B. O.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.