Header Ads

DA JE POGODIO, NE BIH BIO SA VAMA OVDE Milojević otkrio najteži momenat na klupi Zvezde /FOTO/

Vladan MilojevićFoto: FK Crvena zvezda / Promo

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević održao je predavanje i uživao u druženju sa studentima Ekonomskog fakulteta u Beogradu.

Koliko je interesovanje vladalo među studentima za predavanje naše stratega u okviru manifestacije "Savezovi dani sporta", pokazuje činjenica da su ga još na ulasku na fakultet dočekali studenti koji su želeli da se fotografišu i da mu čestitaju na svemu što je Zvezda uradila u dosadašnjem delu sezone.

Vladan MilojevićFoto: Goran Srdanov / RAS Srbija
Vladan Milojević

Više od stotinu studenata okupilo se kako bi čulo nešto više o trenerskom putu Vladana Milojevića. On im je na vrlo interesantan način predstavio sve ono što je u dosadašnjoj karijeri uradio, a podelio je sa studentima i korisne poglde na život i na posao.

Potom su se nizala pitanja studenata, a čini se da nije bilo dovoljno vremena da šef stručnog štaba crveno-belih odgovori na sve ono što buduće akademske građane zanima.

Jedan od najzanimljivijih odgovora usledio je nakon što je studentkinja upitala Milojevića u kom trenutku mu je bilo najteže u karijeri.

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija

- Sigurno je to bilo na meču protiv Krasnodara u Beogradu. Pri rezultatu 2:1, koji je nama odgovarao jer nas je vodio dalje, dosuđen je slobodan udarac za gostujuću ekipu. Svi smo znali da je njihov fudbaler Pereira odličan izvođač prekida i u tom trenutku sam se okrenuo ka svom asistentu Kosanoviću, krenuo sam da izustim rečenicu koju je on već izgovorio u tom trenutku: "Da li je moguće da sve staje u ovaj jedan šut?". Na našu sreću, Pereira je promašio, ali u tom trenutku mi je svašta prolazilo kroz glavu. Da je pogodio, siguran sam da ne bih sedeo ovde sa vama i da bi sve izgledalo mnogo drugačije – rekao je Milojević.

Studenti su se interesovali i za to kako će sastav Crvene zvezde izgledati u narednoj sezoni, ali i da li će je sa klupe i dalje predvoditi upravo Milojević.

- Kada se sve završi i kada se malo slegnu utisci razgovaraću sa ljudima u klubu. Lepo mi je u Crvenoj zvezdi, u ovom klubu sam od šesnaeste godine i on mi je pružio sve. Sada uživam, a videćemo šta će biti u budućnosti – poručio je Milojević.

Sve na jednom mestu

(B. O.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.