Header Ads

"FEDERER MORA DA SE SUOČI SA ISTINOM" Francuski teniser zna nešto što drugi ne znaju

Rodžer FedererFoto: John G. Mabanglo / EPA;

Legendarni švajcarski teniser Rodžer Federer igra na neverovatnom nivou, iako ima 36 godina. Beležio je uspehe od početka sezone, ali je onda usledio pad u Majamiju i poraz od Tanasija Kokinakisa u drugom kolu, nakon čega je obelodanio da će propustiti sezonu na šljaci.

Svetski teniseri javno hvale Federerove partije, posebno one u poslednjih godinu dana, ali su i svesni da se njegovom boravku na terenu bliži kraj. Takvog mišljenja je Francuz Lika Puj, koji je najavio Švajcarčev odlazak u penziju.

Rodžer FedererFoto: rhona wise / EPA;
Rodžer Federer

- Federer neće još dugo igrati, i svi to znaju. Imam ogromno poštovanje prema Rodžeru, ali mi se čini da mu se karijera bliži kraju. Švajcarac je svestan mog stava prema njemu, ali mora da se suoči sa istinom - rekao je Puj i iznenadio javnost.

Federer je trenutno drugi na ATP listi iza Rafaela Nadala i na vrh može da se vrati ako Španac izgubi barem jedan meč u Madridu, Barseloni ili Monte Karlu.

Puj jeste poslao iznenađujuću poruku, ali videćemo šta će Federer imati da kaže kada se vrati na teren, u sezoni na travi.

Sve na jednom mestu

(Milan Zarić)

Izvor: Blic Tenis
Омогућава Blogger.