Header Ads

Gordić: Zvezda je odlična ekipa, ali sada ćemo mi crpeti energiju sa tribina

KK Crvena zvezda, KK BudućnostFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Nemanja Gordić je bio najbolji igrač Budućnosti u porazu od Crvene zvezde u drugom meču finala ABA lige (69:59), a završnicu utakmice obeležio je njegov bolni pad na leđa.

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

"Nezgodno sam pao, ali sve je okej. Nadam se bar da je tako (smeh). Naporna je ova serija, kako nama, tako i Zvezdi. Imamo sada ta dva dana odmora, ne jedan kao što je trebalo da bude, dobro je to... Idemo u našu dvoranu, gde ćemo sada mi biti ekipa koja će crpeti energiju sa tribina jer, nema sumnje, biće sjajna atmosfera", uveren je strelac 22 poena u drugoj utakmici borbe za regionalni tron i plasman u Evroligu.

On je pohvalio crveno-bele, ali nije zaboravio ni koliko veruje u podgorički tim:

"Zvezda je odlična, evroligaška ekipa, ne treba o tome previše govoriti, ali imamo i mi kvalitet, uzdamo se i u njega i u naš teren", rekao je Gordić.

Gordić posle nezgodnog pada i Dušan Alimpijević koji mu je prvi pritrčaoFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Gordić posle nezgodnog pada i Dušan Alimpijević koji mu je prvi pritrčao

Na kraju se u prilično dobrom raspoloženju oprostio od beogradskih novinara, i to nakon što mu je upućeno pitanje šta misli o svojim partijama u poslednje vreme:

"Paaaa... Verujem da sada igram najbolju košarku u karijeri. To vam kažem onako... nezvanično", zaključio je Gordić uz smeh.

Sve na jednom mestu

(Jelena Medić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.