Header Ads

JOKAN SE NE ŠALI Fulamu se smeši direktan plasman u Premijer ligu

Slaviša JokanovićFoto: @Jokanovic / Twitter

Fudbaleri Fulama, koje sa klupe predvodi Slaviša Jokanović, nastavili su da beleže sjajne rezultate u Čempionšipu, pošto su u 42. kolu na svom terenu savladali Reding sa 1:0 i popeli su se na drugu poziciju.

Poraz je zabranjena reč za "kolibare", pa tim za koji igra Aleksandar Mitrović nije na 19 uzastopnih mečeva pognute glave napustio stadion. Tako je bilo i ovog utorka.

Aleksandar MitrovićFoto: FulhamFC / Twitter
Aleksandar Mitrović

Ekipa iz Londona je do slavlja došla pogotkom Johansena u 25. minutu i na tabeli je preskočila Kardif. Za Fulam je ceo meč odigrao Mitrović, ali ovoga puta nije uspeo da se upiše u strelce.

Proboj kluba sa "Krejven Kotidža" na drugo mesto Čempionšipa omogućio je i Kardif, koji je izgubio od Aston Vile u gostima sa 1:0. Pobedonosni pogodak je postigao Griliš u 85. minutu.

Marko Grujić je odigrao ceo meč za velški tim, ali na kraju nije imao sreće da se raduje. Posle ovog poraza Kardif je treći sa 80 bodova, dok Fulam ima jedan više. Nema dileme da ćemo do kraja prvenstva prisustvovati žestokoj borbi za plasman u viši rang, a jasno je da će se bar jedan naš fudbaler radovati.

Sve na jednom mestu

(Milan Zarić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.