Header Ads

LUDNICA U RIMU Euforija: Toti slavio sa Kolarovim i Džekom, predsednik završio u fontani! /VIDEO/

FK Roma, FK BarselonaFoto: RICCARDO ANTIMIANI / EPA;

Fudbaleri Rome priredili su ogromno iznenađenje u revašu četvrtfinala Lige šampiona, istinsku senzaciju, pošto su eliminisali Barselonu, iako su u prvom meču poraženi sa čak 1:4.

Ipak, nisu Rimljani odustajali, bili su svesni da mogu da naprave podvig, do kog su i došli hrabrom igrom i odličnom taktikom trenera Euzebija di Frančeska. Slavili su u revanšu sa 3:0 golovima Džeka, De Rosija i Manolasa, a nakon poslednjeg sudijskog zvižduka znali su veliku pobedu i da proslave.

Sve je počelo u svlačionici, gde Kolarov, Džeko i ostali igrači nisu krili zadovoljstvo, pa su pevali, skakali... Sasvim zasluženo, jer ne pobeđuje se Barselona svakog dana. U centru pažnje je bio Rađa Najngolan, dok je kapiten "orlova" u slavlju pozdravio sve navijače "vučice".

Igračima se u svlačionici pridružio Frančesko Toti, živa legenda ovog kluba, koja nije uspela da napravi ovakav uspeh i plasira se u polufinale Lige šampiona, ali jesu njegovi doskorašnji saigrači, pa slavlju "Princa Rima" nije bilo kraja.

Euforičan je bio i predsednik Rome Džejms Palota, koji nije mogao da sakrije radost zbog zadovoljstva koje su mu priredili fudbaleri. I on je znao da proslavi ogroman uspeh, i to na veoma originalan način.

Naime, on je slavio u centru Rima, pa se od sreće bacio u fontanu! Pritom je pokazao da se nalazi u odličnoj formi, jer je napravio salto, a zatim je stao na ivicu fontane.

Ovo je vreme slavlja u Rimu, koje su fudbaleri, stručni štab i čelnici Rome apsolutno zaslužili. Sada mogu da uživaju u neverovatnom rezultatu i da na miru sačekaju žreb za polufinale Lige šampiona.

Sve na jednom mestu

(Milan Zarić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.