Header Ads

OSUNČAN U APRILU Džikiću, đe se kupaš, đe školjke skupljaš? /FOTO/

KK Crvena zvezda, KK BudućnostFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Košarkaši Budućnosti nisu uspeli da savladaju Crvenu zvezdu u drugom meču finala plej-ofa ABA lige, poraženi su od srpskog i regionalnog šampiona (69:59), pa u Podgoricu obe ekipe putuju sa rezultatom 1:1. Utakmica jeste bila neizvesna, ponovo se lomila u završnici, ali je u prvi plan, ipak, iskočio potpuno drugi detalj.

Trener Podgoričana Aleksandar Džikić briljirao je izjavama posle poraza od Crvene zvezde, ali su mnogi pričali i o njegovom izgledu i preplanulom tenu, kojim može da se pohvali već polovinom aprila.

Džikić u razgovoru sa arbitrimaFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Džikić u razgovoru sa arbitrima

Doduše, jeste u ponedeljak i utorak vreme baš bilo lepo u našem glavnom gradu, pa je ostalo nepoznato da li je strateg Budućnosti sunčane zrake iskoristio da malo dobije boju. Ili je to pak skoknuo do Budve, Herceg Novog ili nekog drugog crnogorskog letovališta da se osunča.

Ne treba isključiti ni mogućnost da se odlučio i za brzinsko dobijanje boje, i to veštačkim putem, pa je možda posetio neki od solarijuma. Bilo kako bilo, trener Budućnosti već sada može da se pohvali tamnijim tenom, pa već sada ima dobru osnovu za letnju sezonu i neće mu biti potrebno mnogo da dobije još bolju boju.

Pritom, finalna serija se sada seli u Podgoricu, gde će biti odigrana još dva meča, pa će bivši šef struke Partizana biti u mogućnosti da se još bolje osunča, jer je poznato da je vreme u primorskim krajevima još toplije nego u Srbiji.

Sve na jednom mestu

(B. O.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.