Header Ads

MAESTRALNI DŽEKO "DIJAMANT" Euforija u Bosni zbog eliminacije Barse

Edin DžekoFoto: RICCARDO ANTIMIANI / EPA;

Sećate se čuvenih uzvika "Džeko, dijamantu, dijamantu, dijamantu!"? Tako se u TV prenosu slavio gol Edina Džeka za BiH u kvalifikacionom duelu sa Belgijom, ali kao da ništa manje radosti u Bosni nije bilo kada je ovaj golgeter sa Romom eliminisao Barselonu u četvrtfinalu Lige šampiona.

Barsa je dobila prvi meč sa 4:1, tada je baš Džeko dao gol nade, a onda je u čudesnom revanšu on načeo slavnog rivala, pogotkom u šestom minutu.

I, kako je usledio podvig "vučice", trijumf od 3:0 i prolazak u polufinale, bosanski mediji su ogromnu pažnju posvetili upravo svom napadaču.

Foto: Tanjug/AP

"MAJSTOR! Džeko pogodio i oživio nade Rome!", bio je jedan od usputnih naslova na sajtu Dnevnog avaza, a glavni, po završetku meča, glasio je "Džeko predvodio Romu do senzacije".

Uz nadnaslov "Čudo na Olimpiku!", bljesak-info je o spektaklu u večnom gradu izvestio čitaoce naslovom "Roma razbila nemoćnu Barsu, Džeko maestralan".

Ništa manje euforije nije bilo ni na sajtu bosanskog portala "Sport", čija je glavna vest "ČUDO NAD ČUDIMA Džeko i Roma srušili Barselonu nakon 1:4 iz prve utakmice"

Sve na jednom mestu

(Darko Nikolić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.