Header Ads

MEGA BUDUĆNOST Ugovori za trojicu košarkaša koji obećavaju /FOTO/

KK Mega Bemaks 2Foto: KK Mega Bemaks/Ivica Veselinov, Ivica Veselinov / Promo

Košarkaški klub Mega Bemaks nastavlja rad sa mladim talentima i sa ulaganjima za budućnost.

Zbog toga su trojica juniora, Bogdan Nedeljković, Luka Cerovina i Altin Islamović potpisali prve profesionalne ugovore sa ekipom iz Sremske Mitrovice.

Detalj sa meča Mege u Sremskoj MitroviciFoto: KK Mega Bemaks/Ivica Veselinov / Promo
Detalj sa meča Mege u Sremskoj Mitrovici

Taj trio je prošle godine sa juniorskim timom osvojio drugo mesto na završnom turniru Evrolige koji je održan u Istanbulu.

Ove sezone mlada ekipa Mege je osvojila ABA ligu, dok su Nedeljković, Cerovina i Islamović pred početak Superlige odigrali i nekoliko utakmica za prvi tim.

Bogdan Nedeljković je rođen 2000. godine, dolazi iz Loznice, a igra na pozicijama tri i četiri, sa visinom od 203 centimetra. Pre dve godine je nastupio za kadetsku reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu za igrače do 16 godina.

Luka Cerovina je isto godište, ali iz Kragujevca. Sa dva metra pokriva pozicije od jedan do četiri. Izabran je u najbolju petorku kvalifikacionog turnira juniorske Evrolige, koji je održan u februaru u Beogradu.

Altin Islamović je rođen 14. februara 2000. godine u Novom Pazaru, a učestvovao je u svim velikim uspesima juniorskog tima u prethodnim sezonama.

Ovaj trio ima velike izazove u budućnosti, jer će igrati finalni turnir juniorske Evrolige u Beogradu, kao i turnir Juniorske lige Srbije.

Sve na jednom mestu

(B. O.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.