Header Ads

PARTIZAN OSTAJE BEZ GOLGETERA Tavamba: Titula je "mrtva", vreme je za drugu sredinu

Leandre TavambaFoto: Mitar Mitrović / RAS Srbija

Fudbaler Partizana Leandre Tavamba izjavio je da je predstojeći letnji prelazni rok možda pravi trenutak da posle godinu i po dana promeni klub.

Novi reprezentativac Kameruna pohvalio je život u Beogradu i odnos Partizanovih navijača prema klubu, ali je u prvi plan izneo godine i njihovu vezu sa mogućim transferom.

Leandre TavambaFoto: Nenad Mihajlović / RAS Srbija
Leandre Tavamba

"Imaću 29 godina u decembru. Zaista cenim Beograd, život je lep, posebno kada su supruga i ćerka došle da žive sa mnom. Srbi su srdačni, Partizanovi navijači veoma strasni. Osvojili smo ligu i Kup prošle sezone. Ipak, ove sezone, titula je 'mrtva' i mislim da je za mene možda vreme da oprobam sreću u drugoj sredini", izjavio je Tavamba u intervjuu za francuski "Sofoot".

Kamerunac koji je ove sezone postigao 18 golova za Partizan u svim takmičenjima podsetio je i na uspeh crno-belih u Evropi ove sezone za šta je on sa četiri pogotka imao dosta zasluga.

"Nismo uspeli protiv Viktorije Plzenj, ali prilično je vremena prošlo otkako je Partizan napravio takav uspeh u Evropi", izjavio je Tavamba.

On je u Partizan stigao u januaru prošle godine i u debitantskoj polusezoni osvojio duplu krunu, a prethodno je igrao za devet klubova među kojima su najpoznatiji Kairat, Ružemberok, Nitra, Zlatne Moravce i Al-Ahli.

Sve na jednom mestu

(Tanjug)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.