Header Ads

POSEBAN PROTOKOL U "PIONIRU" Šampionke Srbije bodre košarkaše Zvezde

ŽKK Crvena zvezdaFoto: Vladimir Živojinović / RAS Srbija

Ženski košarkaški klub Crvena zvezda osvojio je jubilarni 30. trofej namenjen šampionu Srbije, a pehar će doneti i na meč u kome muška selekcija crveno-belih igra protiv Zlatibora u Superligi ovog petka od 19 sati.

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Crveno-bele košarkašice ’’prišile’’ su treću zvezdicu savladavši ’’večitog rivala’’ Partizan u finalnoj seriji (3:1). Čevrta i, ispostaviće se, poslednja utakmica plej-ofa Prve ženske košarkaške lige Srbije Crvena zvezda je rešila u svoju korist rezultatom 75:45 u dvorani ’’Ranko Žeravica’’. Apsolutno presudna je bila druga deonica koju su nove/stare šampionke rešile u svoju korist sa neverovatnih 16:1. Do kraja utakmice se pitanje pobednika više nije postavljalo.

"Šampionke Srbije bodriće košarkaše Crvene zvezde u utakmici 4. kola Superlige Srbije koju crveno-beli košarkaši igraju protiv Zlatibora. Poseban protokol je osmišljen uoči početka meča i pozivamo sve navijače da gromkim aplauzom pozdrave istorijski uspeh naših košarkašica", navodi se u saopštenju prvaka Srbije u muškoj konkurenciji.

Sve na jednom mestu

(KK Crvena zvezda)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.