Header Ads

SVE VIŠE ZDRAVIH IGRAČA U ZVEZDI Alimpijević: Ozbiljno shvatamo Tamiš i to sa velikim razlogom

KK Crvena zvezda, KK MladostFoto: Mladen Šurjanac / RAS Srbija

Košarkaši Crvene zvezde gostuju u ponedeljak u Pančevu, gde ih od 18 sati očekuje meč 5. kola Superlige protiv domaćeg Tamiša, ekipe za koj strateg crveno-belih Dušan Alimpijević ima visoko mišljenje.

Ekipa Tamiša trenutno ima po dve pobede i poraza, i dalje se bori za plasman u drugu ABA ligu, pa je zato pred ovo gostovanje strateg branioca titule zahteva maksimalan oprez.

„Pančevci su standardni prvoligaši već godinama unazad. Njihov trener obavlja odličan posao i sa ove dve pobede oni ističu kandidaturu za plasman u ABA 2 ligu. Međutim, poštujući i uvažavajući narednog rivala, moramo da odigramo odgovorno tokom cele utakmice i tako dođemo do novih bodova", rekao je Dušan Alimpijević a prenosi klupski sajt crveno-belih.

Dušan AlimpijevićFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Dušan Alimpijević

Kako je saopštila Crvena zvezda, Ognjen Dobrić počinje sa treninzima, u trenažnom procesu je i iskusni Pero Antić, a ne računajući od ranije povređenog Nemanju Dangubića, svi ostali igrači će nastupiti u ponedeljak u Pančevu.

Ekipu crveno-belih potom čekaju još dva gostovanja, protiv ekipa Mladosti u Zemunu i Mege u dvorani „Mega fektori" u naselju Braće Jerković.

Sve na jednom mestu

(KK Crvena zvezda)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.