Header Ads

UŽIVO, LIGA ŠAMPIONA Ko će u polufinale: Real - Juve, Bajern - Sevilja

FK Juventus, FK RealFoto: Tanjug/AP

Ko će se pridružiti Liverpulu i Romi u polufinalu Lige šampiona? Odgovor bi trebalo da stigne malo pre 22.40, a u revanš mečevima četvrtfinala (od 20.45) sastaju se Real - Juventus (prvi meč 3:0) i Bajern - Sevilja (prvi meč 2:1), i možete ih pratiti uz Blicsport.

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Pročitajte još:

19.53 - SASTAVI

Bajern: Ulrajh - Kimih, Boateng, Humels, Rafinja - Ćavi Martinez - Roben, Rodrigez, Miler, Riberi - Levandovski.

Sevilja: Sorija - Navas, Lengle, Merkado, Eskudero - Nzonzi, Banega - Korea, Sarabija, Vaskez - Ben Jeder.

Real: Navas - Karvahal, Valjeho, Varan, Marselo - Kazemiro, Kros, Modrić - Bejl, Ronaldo, Isko.

Juventus: Bufon - De Šiljo, Benatija, Kjelini, Sandro - Kedira, Pjanić, Matuidi - Košta, Mandžukić, Iguain.

19.47 - Kristijano Ronaldo će na "Santjago Bernabeuu" odigrati 150. utakmicu u Ligi šampiona, do sada je postigao 119 golova i nastaviće da pomera granicu...

19.42 - Ipak, da je u fudbalu sve moguće, juče je najbolje pokazala Roma priredivši istinsko čudo. "Vučica" je posle ubedljivog poraza od 4:1 na Nou Kampu, srušila Barselonu sa 3:0 na svom terenu i ostavila Mesija i drugove bez završnice Lige šampiona.

19.40 - Dobro veče i dobro nam došli na još jedan Blicsport blog uživo, ovoga puta posvećen utakmicama Lige šampiona. Još dva mesta ostala su u polufinalu i najverovatnije će pripasti Realu i Bajernu, jer su Madriđani savladali Juventus u gostima sa 0:3 u prvom meču, a tim iz Minhena je slavio u Sevilji sa 1:2. Zato bi španski i nemački gigant u revanšima samo trebalo da overe trijumfe.

Sve na jednom mestu

(Nebojša Todorović)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.