Header Ads

Gradonačelnik Subotice priredio prijem za Zorana Gajića i Đulu Meštera

Odbojkaški savez SrbijeFoto: Odbojkaški savez Srbije / Promo

Bogdan Laban, gradonačelnik Subotice, priredio je u Gradskoj kući prijem za Zorana Gajića, predsednika Odbojkaškog saveza Srbije, i Đulu Meštera, potpredsednika te organizacije.

Prijemu su prisustvovali Nemanja Simović, član Gradskog veća Subotice zadužen za sport i omladinu, Goran Marinković, v.d. generalnog sekretara Sportskog saveza Srbije, Dušan Guslov, predsednik OK Spartak iz Subotice, i Lazar Marković, potpredsednik OK Spratak.

Foto: Odbojkaški savez Srbije / Promo

Na sastanku je razgovarano o Subotici kao odbojkaškim centrum, koji ima dva člana Banka Poštanska štedionica Super lige i u ženskoj i u muškoj konkurenciji. Želja je da se uspostavi bolja saradnja i da grad Subotica bude domaćin međunarodnih reprezentativnih mečeva, pošto su se u subotičkoj hali stekli mnogo bolji uslovi uvođenjem klimatizacije.

Foto: Odbojkaški savez Srbije / Promo

Postugnut je dogovor da Grad Subotica i OSS zajedno pruže podršku MOK Spartak na evropskoj sceni, pošto je subotički superligaš bio treći u prvenstvu i izborio plasman u CEV Kup Izazivača 2019.

Zoran Gajić, predsednik OSS, je tokom dana bio i na treningu odbojkaša Spartaka i razgovarao sa njima o igrama u prošloj sezoni i budućim planovima.

Sve na jednom mestu

(Odbojkaški savez Srbije)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.