Header Ads

GOLEADE U ENGLESKOJ Siti, Barnli i Lester siloviti, stativa se isprečila Milivojeviću da donese pobedu Kristal palasu /FOTO/

Luka MilivojevićFoto: Tanjug/AP

Fudbaleri Barnlija su bili više nego ubedljivi protiv Bornmuta (4:0), dok je Mančester siti "petardom" slavio na gostovanju Kardifu (5:0). Lester je bez većih problema savladao Hadersfild, dok su Kristal palas, našeg Luka Milivojevića, i Njukasl podelili po bod (0:0). Mančester junajted je na domaćem terenu remizirao sa Vulverhemptonom i tako prekinuo seriju pobeda (1:1).

Kristal palas je remizirao sa Njukaslom, a najbolji pojedinac na terenu bio je naš reprezentativac Milivojević. Kapiten domaće ekipe je izveo sve prekide na meču, a posle jednog slobodnjaka je pogodio stativu. Do kraja meča je priliku da se upiše u strelce propustio i Mamadu Sako, pa je rezultat ostao nepromenjen.

Luka Milivojević u razgovoru sa sudijomFoto: Tanjug/AP
Luka Milivojević u razgovoru sa sudijom

Barnli je prikazao fenomenalnu igru protiv Bornmuta što najbolje oslikava pobeda sa četiri postignuta pogotka (4:0). U prvom delu igre su precizni bili Aron Lenon i Vidra, dok je u nastavku Ešli Bejns dva puta savladao Asmir Begovića.

Lester je bio potpuno dominantan protiv Hadersfilda, a golovi Ihenačo, Medisona i Džemija Vardija. Ipak, na početku nije delovalo da će "lisice" doći do pobede jer je već u petom minutu pogodio Jorgensen. Ovo je samo razjarilo igrače Lestera koji su zaigrali u strašnom ritmu i došli do novih bodova.

Foto: Tanjug/AP

Mančester siti je rastavio Kardif na proste činioce golovima Serhia Aguera, Bernarda Silve i Ikaja Gindgogana. Do broja pet su došli i sa dva pogotka Alžirca Rijad Mareza. Aguero je pogodio na početku 300. meča koji igra u dresu "građana", a Siti je konstantno ulazio u šanse.

Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP
Foto: Tanjug/AP

U poslednjem meču popodnevog subotnjeg termina je još jednom razočarao navijače na "Old Trafordu". "Crveni đavoli" su remizirali sa Vulverhemptonom (1:1), iako su poveli u 18. minutu pogotkom letošnjeg pojačanja Brazilca Freda. Iskoristio je dodavanje Pola Pogbe i sa vrha kaznenog prostora pogodio uz samo stativu golmana Ruja Patrisija. Žoao Mutinjo je početkom drugog dela igre postigao pogodak i postavio konačan rezultat susreta.

Premijer liga, 6. kolo:

Subota:

Fulam - Votford 1:1 (0:2)
(Mitrović 78 - Grej 2)
Barnli - Bornmut 4:0 (2:0)
Mančester Junajted - Vulverhempton 1:1 (1:0)
Kardif - Mančester Siti 0:5 (0:3)
Liverpul - Sautempton 3:0 (3:0)
Lester - Hadersfild 3:1 (1:1)
Kristal Palas - Njukasl 0:0

18.30 Brajton - Totenhem

Nedelja:

14.30 Vest Hem - Čelsi
17.00 Arsenal - Everton

Foto: rezultati.com / screenshot
Sve na jednom mestu

(Miodrag Dimitrijević)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.