Header Ads

NIŠTA OD IZNENAĐENJA Vujošević, Čović i Radonjić gledali kako je Mega prokockala plus 17 protiv Cedevite /FOTO/

Foto: ABA liga / Promo Nikola Rebić

Tim trenera Zdovca nastavlja da igra po sistemu toplo-hladno. Posle pobede nad Crvenom zvezdom, protiv Mege nisu blistali, ali su pokazali karakter. Izabranici Dejana Milojevića bili su mnogo konkretniji tokom većeg dela meča. Rebić (21 poen) i Enis (18 poena) su pogađali kada je bilo važno, dok na drugoj strani Marfi nije mogao da postigne koš.

Foto: ABA liga / Promo Duško Vujošević

Mega je diktirala tempo, ali je stala u četvrtoj četvrtini i doživela potpuni sunovrat. Cedevita je stigla do daha i preokreta i pored toga što je na osam minuta do kraja imala 17 poena minusa.

Musa je preuzeo odgovronost, vezao je nekoliko važnih poena, pa bodovi idu u Zagreb. Nikolas je postigao 18 poena, Čeri je dodao 17 poena.

Foto: ABA liga / Promo Nebojša Čović

Ovaj meč pratio je veliki broj ljudi iz sveta košarke. Na tribinama dvorane “Pinki” bio je selektor Bosne i Hercegovine Duško Vujošević, kao i prvi čovek Crvene zvezde Nebojša Čović, ali i bivši trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Foto: ABA liga / Promo Dejan Radonjić i Miško Ražnatović

Bez obzira na poraz, mladi tim Mege pokazao je da će ove sezone igrati važnu ulogu u ABA ligi, dok Cedevita i pored četiri Amerikanca u sastavu još uvek luta, i ovaj meč dobila je samo na iskustvo.

ABA LIGA, 6. KOLO

PETAK

Cibona - Partizan 74:90

Mornar - Zadar 80:70

SUBOTA

Mega Bemaks - Cedevita 77:81

NEDELJA

17.00 Igokea - FMP

19.00 Olimpija - Budućnost

PONEDELJAK

18.00 Crvena zvezda - MZT

Foto: screenshot

(Miloš Rangelov)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.