Header Ads

Ko god da je pravio NBA Top 10 listu - nije gledao sve mečeve /VIDEO/

Ivica ZubacFoto: Tanjug/AP

Na najnovijoj NBA Top 10 listi nije se našao nijedan potez sa utakmice u kojoj je Nikola Jokić predvodio Denver do pobede od 130:104 nad Sakramento Kingsima za koje igra Bogdan Bogdanović.

Izgleda da oni nadležni za pravljenje video-spiska deset najboljih poteza nisu ni videli neke od majstorija sa tog duela, a i ono što su videli sa ostalih mečeva - nisu baš najbolje rasporedili po pozicijama.

Na primer, "šmekerski potez večeri" u izvođenju Lebrona Džejmsa, kada je gledao levo, gde je prvo i zamahnuo rukom kojom je držao loptu, a onda je poslao iza leđa odbrane Lejkersa i tako izveo sjajnu asistenciju, našao se tek na četvrtom mestu, iako zaslužuje bolje:

NBA Top 10 lista ovoga puta ne sadrži ni Jokićevu bravuru protiv "kraljeva", koja je i obeležila njegovu novu utakmicu sa tripl-dabl učinkom.

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Sve na jednom mestu

(Darko Nikolić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.