Header Ads

POLETEO ZA PARAMA Barsin odgovor na Nejmarovo "Primite me nazad!"

NejmarFoto: Tanjug/AP

Kao bomba je odjeknula vest španskog lista „El Mundo Deportivo“ koji navodi da se Nejmar užasno pokajao što je pristao da pređe u Pari Sen Žermen. Nije se dugo čekalo na odgovor Barselone.

Foto: Tanjug/AP

Navodno, kako je Brazilac bio vođen novcem i prešao u tabor PSŽ-a, sve više je nezadovoljan okruženjem, uprkos tome što u Parizu pruža fantastične partije, a uz to je i najbolji strelac ne samo u klubu, već i u ligi.

Španski mediji preneli su da je Nejmar poslao poruku bivšim saigračima u kojoj je rekao da se kaje povodom dolaska na „Park prinčeva“, te da je to uradio zbog para, ali i kako bi konačno izašao iz senke Lionela Mesija. Međutim, shvatio je da je Liga 1 stepenica niže u odnosu na Primeru.

Odgovor na poruku je dao trener Barselone Ernesto Valverde.

- Ne znam odakle sve to dolazi i gde će da se završi. Hajde da ne pričamo o hipotetičkim situacijama – rekao je stručnjak Katalonaca.

Iako je želeo da izbegne pitanje, uporni predstavnici „sedme sile“ nisu odustajali, te su tražili odgovor da li bi se Nejmar ukoliko u njegov tim.

- Da li bi se uklopio? Pa, on igra za drugi tim. Bilo bi apsurdno i da pričam o tome. Imamo pravilo da ne govorimo o igračima drugog kluba. Sve što kažem moglo bi da bude istrgnuto iz konteksta. Dobar je igrač, ali ne igra za nas, pa bih radije govorio o svojim fudbalerima – zaključio je Valverde.

Sve na jednom mestu

(Jovan Vojinović)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.