Header Ads

PRIMERA Dmitrović branio zicere Ronaldu, ali i primio dva gola, slavlje Valensije

Kristijano RonaldoFoto: Tanjug/AP

Fudbaleri Reala posle velike borbe uspeli su da slave u 28. kolu Primere, pošto su pogotkom Kristijana Ronalda u 84. minutu savladali Eibar sa 2:1.

Madriđani su, stekao se utisak, lakše slavili protiv Pari Sen Žermena nego što je to bio slučaj protiv Eibara, koji je sve učinio ne bi li izabranicima Zinedina Zidana što više otežao posao. I u tome je potpuno uspeo.

Ključnu ulogu imao je naš golman Marko Dmitrović, koji je posebno bio raspoložen u duelima protiv Kristijana Ronalda. Odbranio je odličnom Portugalcu dva zicera, a on je ostajao u čudu. Ipak, nije ga to demoralisalo, u prilog čemu govori i to što je u finišu postigao pobedonosni gol.

Marko DmitrovićFoto: Juan Herrero / EPA;
Marko Dmitrović

Prethodno je upravo Ronaldo doneo realu prednost u 34. minutu, da bi situaciju na terenu "zakuvao" Ivan Ramis u 50. minutu, kada je i poravnao. Ipak, iznenađenje je sprečio kapiten Portugala, koji je ponovo pogodio, ovoga puta posle asistencije Danija Karvahala.

Do trijumfa u 28. kolu Primere došla je i Valensija, koja je sa 2:0 slavila na gostovanju Sevilji. Junak je bio Rodrigo, koji je dva puta tresao mrežu "berbera", a oba puta je u ulozi asistenta bio Žofre Kondogbija.

Sve na jednom mestu

(Milan Zarić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.