Header Ads

SJAJNO ISKORISTILA SLOBODAN DAN Marina Maljković došla iz Istanbula u Beograd iz vrlo lepog razloga

Pokret za žensku košarkuFoto: Promo

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije i trener košarkašica Galatasaraja Marina Maljković iskoristila je jednodnevnu pauzu i stigla je iz Istanbula, kako bi u maloj Štark areni prisustvovala turniru njenog Pokreta za žensku košarku.

Pokret za žensku košarkuFoto: Pokret za žensku košarku / Promo
Pokret za žensku košarku

"Uvek se oduševim kada dođem na druženje sa mojim malim košarkašicama. Spojili smo lepo i korisno i odlučili da u ovom prelepom zdanju organizujemo utakmice. Mogu da vam kažem da sam prijatno iznenađena napretkom i kvalitetom pojedinih igračica. To je pokazatelj da smo zaista na dobrom putu, jer smo uspeli ne samo da animiramo 1000 devojčica da trenira košarku, nego i da ih kvalitetnim treninzima obučavamo i usavršavamo u tehničkim elementima.  Ovom prilikom bih želela da se zahvalim našim prijateljima, bez čije pomoći, ali i bez pomoći lokalnih samouprava, sigurno ne bismo mogli da postižemo ovakve rezultate", istakla je selektorka "kraljica", koje je i odvela na evropski tron.

Pokret za žensku košarku Marina Maljković sprovodi program besplatnih škola košarke za devojčice osnovnoškolskog uzrasta na 19 lokacija u Beogradu i Srbiji. Svake nedelje održi se 50 besplatnih treninga, a u prethodne dve godine kroz Pokret je prošlo više od hiljadu devojčica.

Sve na jednom mestu

(SEM)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.