Header Ads

UPS Kamerunci u reprezentaciju pozvali "Tavambu iz hrvatskog Partizana", pa delimično ispravili grešku /FOTO/

Leandre TavambaFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Vršilac dužnosti selektora fudbalske reprezentacije Kameruna, Aleksandre Belinga, prilikom pozivanja Partizanovog napadača Leandrea Tavambe u nacionalnu selekciju napravio je jednu grešku.

Leandre TavambaFoto: Dušan Milenković / RAS Srbija
Leandre Tavamba

U spisku koji je poslao nacionalnom Savezu, a koji je potom objavljen i na zvaničnoj Fejsbuk stranici te kuće fudbala, navodi se da je pozvan Tavamba iz beogradskog Partizana - iz Hrvatske.

Iako su relativno brzo uočili šta je urađeno, u tekstualnom delu objave Kamerunci jesu prepravili "Hrvatska" u "Srbija", ali je i dalje ostao "prikačen" Belingin spisak, na kome je i dalje vidljiva greška.

Foto: federationcamerounaisedefootball / Facebook

U svakom svakom slučaju, ono što je najvažnije u celoj ovoj situaciji jeste da je prvi put u karijeri Leandre Tavamba pozvan u nacionalnu selekciju, za koju bi trebalo da debituje 25. marta u prijateljskom meču sa Kuvajtom.

Podsetimo, on je u Partizan došao u januaru 2017. iz Kairata, a u ovoj seoni je postigao 16 golova, od kojih pet u evropskim utakmicama - protiv Olimpijakosa, kijevskog Dinama, Skenderbega, Jang Bojsa i Viktorije iz Plzenja.

Pogledajte još: Blicsport sa Pešićem u Barseloni

blictv_rs/main

0

imasdk

1

0

https://pubads.g.doubleclick.net/gampad/ads?sz=1x1|400x300|640x480&iu=/161634325/Blic_Desktop/Blic_Video_ROS_Safe/VIDEO_Safe&cust_params=kwrds%3D%TAGS%&impl=s&gdfp_req=1&env=vp&output=vast&unviewed_position_start=1&vpos=preroll

Sve na jednom mestu

(Darko Nikolić)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.