Header Ads

PARTIZAN - VRŠAC Čanak: Maksimalan fokus, gosti stižu rasterećeni i spremni da kazne svaku našu grešku

Nenad ČanakFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija

Trener košarkaša Partizana Nenad Čanak izjavio je da crno-beli prihvataju ulogu favorita protiv Vršca, ali da moraju biti fokusirani jer rival zna da kazni greške.

"Želimo da protiv Vršca zabeležimo novu pobedu i svesni smo uloge favorita, a da bismo tu ulogu pretočili u pozitivan rezultat, moramo ostati fokusirani tokom čitavog meča. Vršac je u poslednja dva kola zabeležio dve ubedljive pobede, a u Beograd dolazi rasterećen i spreman da kazni svaku našu grešku", izjavio je Čanak za klupski sajt.

Centar Partizana Đorđe Gagić saglasan je sa trenerom da crno-beli moraju biti oprezni i naveo da su ovakve utakmice prilika za dizanje forme pre završnicu takmičenja.

"Ne smemo da dozvolimo prazne minute, već moramo da radimo i podigemo formu da bi u plej-ofu bili na svom maksimumu. Vršac je ekipa koja će sigurno da iskoristi svaku priliku da nas kazni ukoliko im za to damo šansu. Zato moramo biti oprezni i maksimalno angažovani od početka do kraja", rekao je Gagić.

Đorđe GagićFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija
Đorđe Gagić

Partizan je lider grupe A sa maksimalnim učinkom iz prva tri kola, dok Vršac ima pobedu manje.

Utakmica 4. kola Superlige između Partizana i Vršca igra se u subotu od 19 sati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić".

Sve na jednom mestu

(Tanjug)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.