Header Ads

FMP - PARTIZAN Čanak: Analiza nije potrebna, idemo dalje na teži način /FOTO/

KK PartizanFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Košarkaši Partizana su poraženi u sedmom kolu Superlige od FMP-a u Železniku rezultatom 87:82, čime su "panteri" izbili na prvo mesto grupe B.

Crno-beli su u drugoj deonici postigli svega četiri poena, a uz to i dozvolili protivniku čak 45 uhvaćenih lopti, što je najviše zasmetalo Nenadu Čanku.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

- Čestitam na pobedi. Ako jedan tim ima 45 skokova, od čega 18 u napadu, a drugi 27... A, da pritom da svega četiri poena za 10 minuta, onda analiza nije potrebna. Ofanzivni skok posle slobodnih bacanja je bio "ključ", a to je neprihvatljivo - istakao je Čanak posle meča i nadovezao se na razliku, koja je donela prednost FMP-u na tabeli.

- Imali smo šansu da smanjimo taj zaostatak, ali smo doneli loše odluke u napadu. Nismo uspeli da uhvatimo određene lopte pod svojim košem. Ovaj poraz nam menja neki put od onog koji smo hteli. Ipak, ne odustajemo, već idemo na teži način dalje - rekao je strateg crno-belih.

Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

- Ovo ne vidim kao neku senzaciju, jer je FMP dobijao ozbiljne ekipe u ABA ligi. Nadigrali su nas, i to je to - zaključio je šef struke Partizana.

Čankovi izabranici u narednom kolu u četvrtak igraju protiv Dinamika na svom terenu, dok će "panteri" iz Železnika na megdan Vojvodini.

Sve na jednom mestu

(Andrija Bulatović)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.