Header Ads

BORBA SE NASTAVLJA Robert Prosinečki i dalje u bolnici, rana sporije zarasta

Robert ProsinečkiFoto: M. Metlaš / RAS Srbija

Fudbalski savez Bosne i Hercegovine potvrdio je da je selektor tamošnje reprezentacije, Robert Prosinečki, i dalje u bolnici posle druge operacije usled divertikuluma creva.

"Nakon operativnog zahvata na tankom crevu, te još jednog korektivnog zahvata, zdravstveno stanje selektora Prosinečkog je stabilno, ali će na preporuku lekara ostati još nekoliko dana u Kliničkom centru Univerziteta Sarajevo (KCUS). Postoperativni postupak zahteva mirovanje i lekarski nadzor, zbog čega selektor nije u mogućnosti da odgovara na telefonske pozive. Sve relevantne informacije o zdravstvenom stanju selektora biće objavljene na službenoj internet stranici Saveza", saopšteno je iz NSBiH.

Robert ProsinečkiFoto: Angel Medina G. / EPA;
Robert Prosinečki

Međutim, informacije o stanju bivšeg igrača i trenera Crvene zvezde ne plasiraju se baš redovno na pomenutom sajtu - poslednja vest o postoperativnom oporavku pre ovog saopštenja objavljena je 27. novembra.

"Porodica Prosinečki insistira na potpunoj diskreciji", saznaje "Dnevni avaz" od izvora u KCUS-u, ali i tamošnjoj kući fudbala, u kojoj dodaju i ovo:

"Problem je to što našem Robiju malo sporije zarasta rana".

(B. O.)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.