Header Ads

"IDI KUĆI I SPREMAJ RUČAK!" Trener Napretka izvređao novinarku pred meč sa Zvezdom

Milorad KosanovićFoto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija

Trener Napretka iz Kruševca, Milorad Kosanović, napravio je skandal na konferenciji za medije, pred utakmicu sa Crvenom zvezdom, kada je izvređao novinarku "Sportskog žurnala".

Ne pristaje iskusnom i poznatom treneru, kakav je Kosanović, sa kojim "Blic" ima izuzetnu dugogodišnju saradnju, da diskriminiše polove, deli novinare i da vređa. Ipak, do nemile scene je došlo nakon što je novinarka "Sportskog žurnala" postavila pitanje Enveru Alivodiću, fudbaleru Napretka. Ona se zainteresovala za promenu taktike tog tima u drugom poluvremenu na meču sa Proleterom.

Kosanović je tom prilikom nepristojno i uvredljivo odgovorio novinarki.

- Ne mogu da slušam gluposti. Idi kući i spremaj ručak - poručio joj je iskusni trener, a potom prekinuo konferenciju i napustio salu.

Milorad KosanovićFoto: A. Dimitrijević / RAS Srbija
Milorad Kosanović

"Žurnal" je najavio tužbu uz reči da je "polna diskriminacija postala aktuelna na Napretkovim konferencijama za medije", a u tekstu podsetio i na neke od Kosanovićevih ispada u prošlosti.

Članak u Foto: B. O. / RAS Srbija
Članak u "Sportskom žurnalu"

Pre incidenta, Kosanović je istakao da rezultat na meču sa Zvezdom nije u prvom planu.

- Idemo da odigramo tamo što bolje možemo. Imaćemo izvanredne uslove, teren je izvanredan bez obzira na vremenske prilike... Rezultat nije u prvom planu. Mi možemo da ga želimo, ali moramo da budemo realni. Isto tako smo svesni da ako budemo igrali kako mi možemo, to će biti veoma lepa utakmica. Možda i neizvesna - rekao je trener Napretka.

Meč između Crvene zvezde i Napretka igra se u sredu od 19 časova na stadionu "Rajko Mitić".

Pročitajte još:

(Predrag Đukanović)

Izvor: Blic.rs
Омогућава Blogger.